Salig mix på NKs höstvisning

NKs höstvisning gick av stapeln i fredags som en färgsprakande raket välkomnar vi deras nya modet i höst. Med en blandning av nerd-chic och skogshuggare levde verkligen catwalken. Det känns även som om den där flanellskjortan från 1994 med rös/svarta ränder är tillbaka om än inte i flanell den här gången. Minnena flödar tillbaka till grabbarna på skoldiscot.

Lite av en känsla av ''the mods'' infann sig också som en välbekant doft bland cardicans och Über smala jeans, härligt att se att vi får ha kvar våra cheep mondays ytterliggare en höst! Tack NK!

Länkar till några av favoriterna:

http://www.kingmagazine.se/Manniskorna/Modevimmel/NKs-hostvisning-i-Goteborg/?t=q&imgId=_mg_7811.jpg

http://www.kingmagazine.se/Manniskorna/Modevimmel/NKs-hostvisning-i-Goteborg/?t=q&imgId=_mg_7840.jpg ¨

http://www.kingmagazine.se/Manniskorna/Modevimmel/NKs-hostvisning-i-Goteborg/?t=q&imgId=_mg_7771.jpg

http://www.kingmagazine.se/Manniskorna/Modevimmel/NKs-hostvisning-i-Goteborg/?t=q&imgId=_mg_7777.jpg

Nyaste dojorna...

Min kamera gör dem inte rättvisa... Legend från Scorett... Underbara!


Christian Siriano

Kan man bli annat än stormförtjust i denna lilla androgyna mupp Cristian Siriano som vann Project Runway! Helt underbar med ett ego stort som hela catwalken he he... Wonderbra säger jag!




He is FIERCE!


Undersökning...

Dagens fråga:

Vilket märke gör de snyggaste Jeansen? Välj mellan: cheep monday, Nudie, Levis, Replay och Wrangler. Undersökningen hittar du här till vänster.

Cheep monday!

Bara ett litet tips!

http://caliroots.com/ 

Rea på cheep monday-kläder upp till 50%

Just go crazy!


Jag har den...

Jag har den

Nyaste inköpet.

Gick förbi den några gånger och tyckte väl att den inte var det snyggaste bland galgarna... Men under tiden jag var i butiken så växte den faktiskt i tycke.... Till slut slog jag till och nu är den min ;) En stickad polo i ull från NUDIE (kliar lite såklart, men det är det värt ;)


Jag har ett problem...

Skor skor skor...  Så många skor, och bara två fötter, och så lite tid att ha på sig dem alla... Men det är inte mitt storsta problem.. Mitt gnissel är vart ska jag ha alla dessa skor? Någon som har något bra förslag?

Ett urval ;)

Hundar på besök...

Mmmm... Ida och Asta har nu varit på besök sedan i fredags... Mitt Anala beteende har fått ge vika åt tassavtryck och håriga soffor ;) Men jag överlever... Ska lämna dem till brorsan igen i eftermiddag och jag har bokat tvätttid så det ska nog ordna sig.  Vi har ändå haft det ganska trevligt, massor av långpomenader och mycket godis! Var till och med och joggade med dem i elljusspåret i går morse vid 7-snåret! Healthy living!